It is currently Sat Sep 19, 2020 12:03 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Forum rules


Before posting a bug report or a feature request, search the forum for an older post on the same topic. If you are reporting a crash, try capturing a crash dump. You can find instructions here: How to capture crash dumps



Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Aug 06, 2016 6:14 pm 
Offline

Joined: Fri Mar 01, 2013 6:17 am
Posts: 3
I have just updated Classic Start Menu from 4.2.5 to 4.3.0 running on Windows 8.1 but once complete I noticed it now is missing some icons from only the start menu when the skin is set to <No Skin>.

Checked the forums and followed the guides on deleting DataCache.db, logging out then back in and trying it again as Admin but still the same.




Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Aug 06, 2016 7:07 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jan 02, 2013 11:38 pm
Posts: 5333
Are you saying that when you change the skin to something else the icons appear again?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Aug 06, 2016 11:06 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jan 03, 2013 12:38 am
Posts: 5354
Yes <No skin> seems to not show icons in Classic Shell 4.3.0. If you use Classic skin, you can get them back.

_________________
Links to some general topics:

Compare Start Menus

Read the Search box usage guide.

I am a Windows enthusiast and helped a little with Classic Shell's testing and usability/UX feedback.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Aug 07, 2016 6:20 am 
Offline

Joined: Fri Mar 01, 2013 6:17 am
Posts: 3
Indeed only <No skin> has missing icons from the main start menu section, all the others show then fine.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Aug 07, 2016 6:40 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jan 02, 2013 11:38 pm
Posts: 5333
I added it to the list of things to investigate for the next version.
In the meantime, use the Classic Skin with small icons and no caption. It should look very similar to <no skin>.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Aug 17, 2016 9:43 am 
Offline

Joined: Wed Aug 17, 2016 9:40 am
Posts: 1
Hi; I'm new here and found this via a google search --- and can concur that the same is happening to me using Windows 7. I thought you might like to know. Thanks for the awesome software.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Sep 08, 2016 1:23 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 24, 2015 11:56 am
Posts: 2
I join You coz for a week or two (didn't have time to write about it) have the same problem.
Icons exist where they should be, Apps Settings shows them, but there are not shown in Start Menu:
http://i.imgur.com/Ft5RlUp.png


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Sep 08, 2016 1:25 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jan 02, 2013 11:38 pm
Posts: 5333
There is a known bug, where some icons don't show when <No Skin> is selected. Use the Classic skin, which looks very similar after you remove the caption.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Sep 30, 2016 1:32 am 
Offline

Joined: Tue Mar 24, 2015 11:56 am
Posts: 2
Thanks.
However before i tried it i checked few things and what surprised me was that when I moved Programs menu all the icons were shown:
It's like the Programs menu was some border for icons - upper menus had them, lower - don't...


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 29 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, Almsamim WYSIWYG Classic Shell © 2010-2016, Ivo Beltchev.
All right reserved.