It is currently Thu Jul 29, 2021 5:33 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Search found 4 matches
Search these results:

Author Message

 Forum: Bug Reports   Topic: Start button does not work

Posted: Tue Jan 15, 2013 10:42 am 

Replies: 6
Views: 18154


Ok, it worked like a charm. Thanks very much. Good that I was not a bug!

I wonder how did this setting get there, is it default so? Because I didn't fiddle before with the settings.

 Forum: Bug Reports   Topic: Start button does not work

Posted: Tue Jan 15, 2013 10:28 am 

Replies: 6
Views: 18154


I cannot import it, "The extension xml is not allowed." Tried other extensions like txt, removeme but still no luck. So here is the paste: <?xml version="1.0"?> <Settings component="StartMenu" version="3.6.5"> <DefaultMenuStyle value="Vista"/> <Mouse...

 Forum: Bug Reports   Topic: Start button does not work

Posted: Tue Jan 15, 2013 10:10 am 

Replies: 6
Views: 18154


According to the settings the Start menu is enabled. Tried also disabling / enabling / restart, did not change anything. It doesn't take me to Metro either. The Start Icon itself appears, it changes color on mouseover but on click it does not do anything. It's a clean Win 8 install, no upgrade from ...

 Forum: Bug Reports   Topic: Start button does not work

 Post subject: Start button does not work
Posted: Sun Jan 13, 2013 6:39 am 

Replies: 6
Views: 18154


I've installed Classic Shell Version 3.6.5 and the Start button does not work at all. The only was of displaying menu is by pressing Ctrl + Esc.


My machine is:

Windows 8 Pro, 32-bit
Eeepc 1000h


Sort by:  
Page 1 of 1 [ Search found 4 matches ]


All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, Almsamim WYSIWYG Classic Shell © 2010-2016, Ivo Beltchev.
All right reserved.