It is currently Wed Oct 28, 2020 7:31 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Forum rules


Please, keep discussions on topic and in the right forum. The start menu topics go into the Classic Start Menu forum, etc. This makes it easier for people to locate topics they are looking for.
If you get a satisfactory response to your question, please mark the topic as "solved". Click the green √ button in the bottom-right of the post.



Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Thu Apr 09, 2020 9:16 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Mar 13, 2017 8:00 pm
Posts: 39
Location: NY, USA
1--I have a new problem with "Copy as path." I just set up a 3rd machine with Win 7, then ran Classic Shell. There is no "copy as path" among the choices for the Toolbar, and no icon. I've combed through them a few times. It's the same OS and the same version of CS. O_o Is there another way I can make one, maybe a registry tweak?


2-- My CS 4.3.1 works fine on this computer. I tried exporting the 2 XML files from this machine into the new one, and got an error "There is a misplaced character in the file." Both Explorer and Start Menu. I had to set them up manually copying each setting individually from this screen.

_________________
2 desktops--Win 7 Ultimate/ 6 MB RAM/ Firefox, Thunderbird / Classic Shell 4.3.1


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 25 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, Almsamim WYSIWYG Classic Shell © 2010-2016, Ivo Beltchev.
All right reserved.