It is currently Fri Dec 15, 2017 6:59 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Forum rules


Please, keep discussions on topic and in the right forum. The start menu topics go into the Classic Start Menu forum, etc. This makes it easier for people to locate topics they are looking for.
If you get a satisfactory response to your question, please mark the topic as "solved". Click the green √ button in the bottom-right of the post.



Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Aug 29, 2017 5:19 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 29, 2017 5:14 pm
Posts: 2
In the past, clicking on any Taskbar icon would hide that app/page. Now, nothing happens...EVER. I am VERY frustrated, and cannot find ANY mention of this problem anywhere. Please help!


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Aug 29, 2017 9:20 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jan 03, 2013 12:38 am
Posts: 5340
Taskbar behavior is not modified by Classic Shell except for skinning it.

_________________
Links to some general topics:

Compare Start Menus

Read the Search box usage guide.

I am a Windows enthusiast and Classic Shell tester.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Aug 31, 2017 4:12 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 29, 2017 5:14 pm
Posts: 2
But MANY other items that interact with the Taskbar DO...such as the Start Button and the design of the button, as well as other icons. And after completely uninstalling Classic Shell, the problem goes away. I would not be here if I was not CERTAIN that somehow CS is involved. I am a computer store owner (since 1995), and have been working on and with computers since the mid-1970s, including for years as a programmer and debugger. I do not want to decompile this program, or to cram its code looking for problems. I DO want to ask the CS community what they think so as to save time and to see if this has happened to anyone else.

Is that a problem?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Sep 01, 2017 11:53 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jan 03, 2013 12:38 am
Posts: 5340
Can you show a screenshot or video of the problem to help us better understand it? Clicking a taskbar icon opens that app if it's not running. If it is running, it minimizes it when items are not combined.

Simply exiting the Start menu is enough to undo its effects (right click Start button -> Exit) without uninstalling Classic Shell.

Also, in your video, show us the problem with Classic Start Menu running. Then exit it and show the same problem going away to help us understand what's happening.

_________________
Links to some general topics:

Compare Start Menus

Read the Search box usage guide.

I am a Windows enthusiast and Classic Shell tester.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, Almsamim WYSIWYG Classic Shell © 2010-2016, Ivo Beltchev.
All right reserved.