It is currently Fri Dec 15, 2017 10:52 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Forum rules


Please, keep discussions on topic and in the right forum. The start menu topics go into the Classic Start Menu forum, etc. This makes it easier for people to locate topics they are looking for.
If you get a satisfactory response to your question, please mark the topic as "solved". Click the green √ button in the bottom-right of the post.



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Oct 23, 2017 2:47 am 
Offline

Joined: Wed Aug 23, 2017 7:21 am
Posts: 6


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Oct 23, 2017 2:52 am 
Offline

Joined: Wed Aug 23, 2017 7:21 am
Posts: 6
ok i updated my shell. seems to be working properly now.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Oct 23, 2017 3:23 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jan 06, 2013 1:44 pm
Posts: 1847
This is one of those bugs that has cropped up over the years repeatedly, and we have been unable to narrow down exactly why. :P glad to see its fixed for you though.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, Almsamim WYSIWYG Classic Shell © 2010-2016, Ivo Beltchev.
All right reserved.