It is currently Sat Dec 16, 2017 2:01 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Forum rules


Please, keep discussions on topic and in the right forum. The start menu topics go into the Classic Start Menu forum, etc. This makes it easier for people to locate topics they are looking for.
If you get a satisfactory response to your question, please mark the topic as "solved". Click the green √ button in the bottom-right of the post.



Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: About unattend install
PostPosted: Tue Sep 26, 2017 7:04 am 
Offline

Joined: Tue Sep 26, 2017 6:56 am
Posts: 3
Hello,

sorry for my bad english...

Code:
ClassicShellSetup32.msi /qn /norestart


default install, quiet, no restart with all local

It's good or not?
Code:
ClassicShellSetup32.msi /qn /ADDLOCAL=\"ClassicExplorer,ClassicStartMenu,ClassicShellUpdate\" /norestart


and about ClassicShell, I need to include ClassicShell or it's included by default?

same for LicenseAccepted, value is set to 1, so i don't need include on my sfx?

I include \"\" because i use 7z sfx...

Cheers,


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Sep 26, 2017 7:47 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jan 02, 2013 11:38 pm
Posts: 5310
You don't have to extract the MSI. Simply run the installer EXE with the command line you want. The command line will be passed to the MSI.
I don't know what sfx is.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Sep 26, 2017 11:39 am 
Offline

Joined: Tue Sep 26, 2017 6:56 am
Posts: 3
Code:
ClassicShellSetup_4_3_0-fr.exe /qb /ADDLOCAL="ClassicExplorer,ClassicStartMenu" /norestart


doesn't work, i get popup about msi installer... same for 4.3.1 version.

service msiserver is started.

edit: i have try with other .exe and work, only your software cause a problem... Every test (.exe or .msi) = FAIL

So, ok but why with:
Code:
 /ADDLOCAL="ClassicExplorer,ClassicStartMenu,ClassicShellUpdate"


This wrong apparently?

Don't work:
Code:
ClassicShellSetup_4_3_1-fr.exe /qn /ADDLOCAL=ClassicExplorer,ClassicStartMenu,ClassicShellUpdate


same for
Code:
ClassicShellSetup_4_3_1-fr.exe /qn /ADDLOCAL=ClassicStartMenu


Code:
ClassicShellSetup_4_3_1-fr.exe /qn
or /qb work perfectly






Attachments:
Noname.jpg
Noname.jpg [ 59.83 KiB | Viewed 486 times ]
Noname.jpg
Noname.jpg [ 64.07 KiB | Viewed 486 times ]
Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Sep 26, 2017 12:40 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jan 03, 2013 12:38 am
Posts: 5340
You are specifying a / before ADDLOCAL. I think it is not required.

_________________
Links to some general topics:

Compare Start Menus

Read the Search box usage guide.

I am a Windows enthusiast and Classic Shell tester.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Sep 26, 2017 1:07 pm 
Offline

Joined: Tue Sep 26, 2017 6:56 am
Posts: 3
Yes but for msi installer, it's good argument...

i'l test your suggestion


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, Almsamim WYSIWYG Classic Shell © 2010-2016, Ivo Beltchev.
All right reserved.