It is currently Wed Nov 13, 2019 4:06 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Forum rules


Before posting a bug report or a feature request, search the forum for an older post on the same topic. If you are reporting a crash, try capturing a crash dump. You can find instructions here: How to capture crash dumps



Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Jan 12, 2013 2:21 pm 
Offline

Joined: Sat Jan 12, 2013 1:46 pm
Posts: 3
Hi,
I install classicshellsetup on my Windows 8 computer.
Everything works fine except that the available two users appear twice on the selection screen.
I've got two users: user1 and user2, the selection screen displays: "user1 user2 user1 user2" (the last two with a smaller avatar picture) ??
Any clue ?
Thanks


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Jan 12, 2013 2:29 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Jan 02, 2013 11:38 pm
Posts: 5333
What selection screen? The one where you log in? Classic Shell doesn't affect that screen in any way.
Can you provide a screenshot?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Jan 13, 2013 4:38 am 
Offline

Joined: Sat Jan 12, 2013 1:46 pm
Posts: 3
The screen where Ilog in.
This is a screenshot taken with a camera. Sorry for the quality.



Note: Laptop Acer Aspire 5536G, dual boot W7/W8.

Thanks


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Jan 13, 2013 5:58 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jan 06, 2013 1:44 pm
Posts: 1981
pretty sure its not a classic shell issue, but if you want to try disabling classic shell and restarting to see if the problem is solved (it probably wont be)

this is what i came up with on a quick google search ("Duplicate user account being created in Windows 8"), and it looks like it may fix ur problem:

http://superuser.com/questions/495158/d ... -windows-8

if you have any security software that aides in log-in that would be the best place to look (finger print scanner, ect)


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jan 15, 2013 3:47 am 
Offline

Joined: Sat Jan 12, 2013 1:46 pm
Posts: 3
I meanwhile reinstalled W8. Everything seems OK... What happened ? I don't know. Thanks for your attention.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, Almsamim WYSIWYG Classic Shell © 2010-2016, Ivo Beltchev.
All right reserved.