It is currently Mon Jun 01, 2020 9:09 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Forum rules


Before posting a bug report or a feature request, search the forum for an older post on the same topic. If you are reporting a crash, try capturing a crash dump. You can find instructions here: How to capture crash dumps



Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Apr 09, 2020 10:43 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Aug 07, 2016 10:13 am
Posts: 6
But it can't. Getting this error. Have tried turning UAC all the way to lowest setting, didn't help. I *AM* the administrator of the machine. If you have a work-around let me know, otherwise I'll roll back this Windows update. This pops up every time the machine is rebooted. Could it be related to the fact that I only have 7.95GB free space on the OS drive? I have more disc space on other drives, but not on the OS drive. Does it need to be on the OS drive to work? Windows updated to version 1909, no problems before that. Don't know what they screwed up, but it's Windows, so the answer is probably at least a quarter of the usefulness and usability.






Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Apr 13, 2020 9:47 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Aug 07, 2016 10:13 am
Posts: 6
HELLO? SOME HELP HERE PLEASE?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Apr 14, 2020 6:46 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jan 06, 2013 1:44 pm
Posts: 1990
Its not the limited size of your OS drive classic shell itself uses very little space. However I would recommend you try to clear more space on that drive. If its an SSD it will shorten the life of the drive to run at near capacity for extended times. If its a HDD it'l just need a frequent defrag


Its likely the version of windows just breaks classic shell compatibility, which sadly wont be fixed on our end. However You might have better luck with with classic shells sucessor Open shell (basically classic shell but with a few bug and compatibility fixes, I dont think they have added/removed any of the original features yet)
https://open-shell.github.io/Open-Shell-Menu/


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Apr 15, 2020 4:21 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Nov 24, 2016 12:22 pm
Posts: 130
Location: Italy
I don't know what update has caused your problem, Phaewryn.
I can guarantee that my Win 10 1909 is fully updated with the latest cumulative updates and ClassicShell works as always.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Apr 16, 2020 9:07 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Aug 07, 2016 10:13 am
Posts: 6
I just uninstalled it and reinstalled and it's fine now. I was worried I'd lose custom settings, but it seems I didn't have any as it's working the same as before. I even remembered what I had pinned to the start menu. I love this little program and would have been sorely inconvenienced if it had stopped working.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group, Almsamim WYSIWYG Classic Shell © 2010-2016, Ivo Beltchev.
All right reserved.